Tyska superundret i Barca-sikte

FC Schalke 04:s 19-årige superlöfte, Max Meyer, bevakas av FC Barcelona. Katalanerna vill buda till januari-fönstret 2016.

Från och med januari 2016 får FC Barcelona på nytt värva spelare, efter att ha tidigare i år fått ett inköpsförbud av UEFA. Önskelistan har således blivit lång och byggs ständigt på med nya spelare, och givetvis har klubben en hel del funderingar och planer inför månaden då de återigen kan börja införskaffa sig nya förmågor. Ett av klubbens prio-värvningar, enligt TMW, befinner sig i nuläget i Gelsenkirchen och i ett lag med kungsblå färger.

Det är det 19-årige superlöftet, Max Meyer, som har lockat åt sig intresse från Katalonien. Den tyske U21-landslagsmannen, som används både som offensiv mittfältare och ytter, ses som ett lysande framtidshopp och har totalt gjort 13 mål samt åtta assist i de 78 matcher han har representerat köningsblauens A-lag.

Meyer, som inte kommer att gå för några kaffepengar när han väl lämnar Schalke, har i nuläget ett kontrakt som är skrivet till juni 2018. 19-åringen själv har yttrat att han kommer att göra ytterligare en säsong i Schalke, men att hans dröm är att flytta till de brittiska öarna och representera en klubb i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply