Tidigare presidenten: “Ångrar inte att vi nobbade Cristiano Ronaldo”

Barcelonas presidentkandidat: "Ångrar inte att vi nobbade Cristiano Ronaldo"

Tidigare ryktades det om att Cristiano Ronaldo var på väg till FC Barcelona innan flytten till Manchester United. Nu bekräftar tidigare presidenten att så var fallet, och att man inte ångrar sig att ha gett portugisen nobben.

FC Barcelonas tidigare president Joan Laporta bekräftar att FC Barcelona var intresserade av att värva Cristiano Ronaldo under sommaren 2003, detta innan flytten till Manchester United. Han säger dock att man inte ångrar sig.

– Vi var på väg att värva Ronaldinho och Rafa Marquez (sommaren 2003). Marquez representanter föreslog Cristiano Ronaldo till oss. Han var i Sporting vid den tiden. En av hans agenter sa att de hade en spelare som de hade sålt till (Manchester) United för 19 miljoner (euro), men de skulle sälja honom till oss för 17 miljoner, säger han till Iniestazo enligt Goal.com.

– Men vi hade redan investerat i Ronaldinho vid den tiden. Cristiano spelade mer på kanten än centralt. Vi tyckte att vi hade täckning, så vi nobbade honom och jag ångrar det inte, fortsätter Laporta.

Cristiano Ronaldo lämnade Manchester United för spel i Real Madrid 2009. Sommaren 2018 lämnade han för spel i Juventus.

SE ÄVEN: Anfallaren bekräftar: “Kommer inte att lämna Barcelona”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply