Lista: Bästa kontraktslösa elvan sommaren 2021

Lista: Bästa kontraktslösa elvan sommaren 2021

Bästa elvan utan kontrakt sommaren

Vilka kontraktslösa spelare har vi under sommarens transferfönster? De bästa spelarna i världen har nästan alltid ett kontrakt med en stor klubb. De har en säker plats i laget och behöver inte oroa sig över var de kommer att spela sin fotboll under de kommande säsongerna. Det finns även de som har en ojämn karriär och är väldigt bra vissa säsonger för att andra vara näst intill värdelösa. Dessa spelare har ofta problem med att ha en stabil karriär då de ofta måste byta klubb. Se och Spela på Sport =>

Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med sommarens bästa startelva med kontraktslösa spelare 2016. Vissa av de är kända veteraner som är ute efter att skriva sitt sista stora kontrakt medan andra helt enkelt inte har fått några erbjudanden och kan gå till en ny klubb genom free transfer eller bosman.

Bästa elvan med kontraktslösa spelare

Tidigare har vi gjort listor om bland annat sex Premier Leaguelag som kan göra en Leicester i år, fem lag att hålla ögonen på i OS 2016 och fem saker du inte visste om Leroy Sané Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom startelvan med de bästa kontraktslösa spelarna, häng med!

Målvakt: Vladimir Gabulov

Vladimir Gabulov är en rysk målvakt, som spenderat sin karriär i den ryska Premier League. Han har vunnit den ryska ligan två gånger såväl som UEFA-cupen. Han är en del av Rysslands landslag och har gjort en del insatser för landet samt var med och vann EM-brons 2008.

Ytterback: Jose Enrique

Enrique inledde sin karriär i La Liga i Spanien men 2007 kom han att gå över till Newcastle United och Premier League. Där stannade han tills i år, efter att ha spelat fyra år för Newcastle och fem år för Liverpool, innan klubben lät honom gå. Har även spelat för Spanien men enbart på U-lagsnivå.

Mittback: Joel Ekstrand

Ekstrand inledde karriären i Helsingborgs IF innan han gick över till Udinese. Efter en utlåning till Watford gick han till den engelska klubben på en permanent deal. Nu har klubben dock låtit mittbacken gå och svensken står för närvarande utan kontrakt. Han var tillgänglig för det svenska landslaget under fyra år men det blev enbart två insatser för Ekstrand.

Mittback: Alex

Alex är en riktigt stadig mittback som sällan viker sig för någonting. Han började sin karriär i brasilianska Santos innan det blev sejourer i Chelsea och en utlåning till PSV. Sedan flyttade han till Paris Saint-Germain där han under två år var aktiv innan han under ytterligare två år spelade för Milan, men fick inte sitt kontrakt förlängt.

Bästa kontraktslösa fotbollsspelare

Ytterback: Alvaro Arbeloa

En stadig pjäs i Real Madrids försvar under många år och har utöver en kortare sejour i Liverpool och Premier League, enbart representerat det spanska huvudstadslaget. Han har även varit en viktig del i Spaniens försvar i landslaget under flertalet mästerskap och landskamper. Fick inte sitt kontrakt med Real förlängt.

Yttermittfältare: Ivo Ilicevic

Ilicevic har tillbringat karriären i Bundesliga och det har handlat om klubbar som Darmstaadt 98, Bochum, 1 FC. Kaiserslautern och nu senast Hamburger SV. Gjorde bra ifrån sig i klubben men dessvärre höll skador mittfältaren borta under en lång tid och han hann aldrig riktigt komma upp i matchtempo.

Innermittfältare: Mathieu Flamini

Flaminis karriär inleddes i hemlandet Frankrike och Marseille, innan det bar av till Arsenal i Premier League. Efter fyra år i England blev det Milan och tre år i Italien, innan han valde att återvända till Arsenal, där mittfältaren har spelat fram tills nu. Han gjorde även tre matcher för det franska landslaget.

Innermittfältare: Raul Meireles

Meireles var tidigare en nyckelspelare i det portugisiska mittfältet och har varit med länge i matchen. Han har spelat i många olika klubbar, till exempel Porto, Liverpool och Chelsea. Han har vunnit den portugisiska ligan med Porto, han vann Champions League med Chelsea och Süper Lig med Fenerbahce, som han fram tills nyligen representerade.

Yttermittfältare: Steven Pienaar

Pienaar har varit runt lite och spelat i många stora klubbar. Den 34årige yttern började karriären i Ajax Kapstaden, för att sedan komma till Holland och representera Ajax, där han fick vara med och vinna Eredivisietiteln två gånger. Därefter blev det en hel radda med klubbar så som Tottenham Hostpur, Borussia Dortmund och Everton i två omgångar till och med.

Forward: Miroslav Klose

Tysklands mest meriterade landslagsspelare och en riktig måltjuv. Har alltid gjort bättre ifrån sig i landslaget än i klubbsammanhang men är fortfarande en stjärna. Har tidigare spelat i 1 FC. Kaiserslautern, Werder Bremen, Bayern München och Lazio, där han har lyckats med att utföra sitt jobb och göra mål.

Forward: Hal Robson-Kanu

Robson-Kanu är den okände walesiske anfallaren som lyckades göra ett snyggt intryck under EM 2016 i Frankrike. Spelade i Arsenals ungdomsakademi men inledde proffskarriären i Reading, med diverse utlåningar som resultat. Har representerat Wales på landslagsnivå sedan 2010 men hade i ungdomen provat på att spela för England.

Detta var alltså listan med den bästa startelvan som för närvarande inte har kontrakt. Har du tips på fler listor eller har du andra idéer? kontakta oss gärna!

Bästa kontraktslösa spelare sommaren 2021

Se även

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365