Supertalangen Joaquin Ardaiz: ”Jag gillar Liverpool och Chelsea”

Supertalangen Joaquin Ardaiz: ”Jag gillar Liverpool och Chelsea”

Den lovande talangen vill spela Premier League

Joaquin Ardaiz är en mycket lovande uruguayansk anfallare som för närvarande spelar för Danubio FC men redan har flertalet stora europeiska klubbar efter sig, och anfallarens mål är att en dag spela i Premier League.

Danubio FC:s unge anfallstalang Joaquin Ardaiz är ett mycket lovande prospekt på den heta transfermarknaden. Den blott 17årige anfallaren spelar för närvarande i uruguayanska Danubio men har gjort flera stora europeiska klubbar uppmärksamma på anfallarens fallenhet för spelet. Transfermarkt skriver att bland annat FC Liverpool såväl som FC Barcelona och Atlético Madrid samt FC Porto har spänt ögonen i den unge anfallstalangen, som redan representerar Uruguay på U20-nivå trots att han enbart är 17 år gammal. Det har enbart blivit fyra korta inhopp för Ardaiz i a-laget under årets säsong, 111 minuter sammanlagt, och han har redan hunnit bidraga med två mål och två assists.

Ardaiz skall ha talat med sin landsman Luis Suárez, som från 2011 till 2014 själv spelade i Premier League, i Liverpool närmare bestämt, och huruvida en flytt till England skulle vara något för den unge anfallaren.

– Han sade till mig att det är bra för mig att som nästa steg spela för en mindre klubb. Han var dock övertygad om att jag en dag kommer att spela för ett europeiskt topplag, om jag fortsätter arbeta hårt på mitt spel, sade Ardaiz och fortsatte:

– Jag gillar Liverpool och Chelsea. Jag älskar Premier League. Jag arbetar hårt varje dag på min fysik för att en dag kunna spela i England, avslutade den unge anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365