Saul Niguez eftertraktad av både Arsenal och Manchester United

Saul Niguez eftertraktad av både Arsenal och Manchester United

Den spanske anfallaren åtrådd av flertalet klubbar

Atletico Madrids mittfältare Saul Niguez har väckt intresse hos flertalet engelska klubbar, däribland Arsenal och Manchester United men de har konkurrens av Barcelona som sägs förbereda ett bud på den unge spanjoren.

Atletico Madrids unge mittfältare Saul Niguez har under den gångna säsongen gått från klarhet till klarhet hos den spanska huvudstadsklubben. Nu rapporterar Daily Star att flertalet klubbar kan komma att blanda sig in i en budaktion för att lyckas ro hem den unge stjärnan, däribland Arsenal och Manchester United. De båda klubbarna sägs vara beredda att erbjuda ”galna” erbjudanden för 21åringen.

Men de kan komma att få sig en utmaning då även den spanska stormakten FC Barcelona är beredda att blanda sig in och håller på att förbereda ett bud för den unge spanjoren. Barcelona är på jakt efter en ny central mittfältare och de sägs ha ett ”first refusal” på Atletis Niguez, vilket innebär att de har möjlighet att förhandla med spelaren utan att andra klubbar får blanda sig in. Barcelona hade egentligen räknat ut den unge mittfältaren men blev sedan väldigt imponerade av Niguez prestationer i Atleticos Champions League matcher mot Barcelona.

Niguez har jobbat sig upp i Diego Simeones lag och har lyckats med att etablera sig själv som en startspelare i Atleticos elva, med 43 matcher under den gångna säsongen. Han har ett kontrakt som sträcker sig till 2020 men dealen innehåller även en utköpsklausul på 45 miljoner euro.

Niguez kommer med all förmodan vara en del av den startelva som radar upp sig på Vicente Calderon på onsdag när Atletico Madrid tar emot Bayern München i den första av två semifinalmatcher i Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply