Robert Lewandowski öppen för Premier League-flytt

Robert Lewandowski öppen för Premier League-flytt

Håller dörren öppen för en flytt till England

Den polske anfallaren och superstjärnan Robert Lewandowski förlängde nyss sitt kontrakt hos det tyska mästarlaget Bayern München men utesluter inte en framtida flytt till England och Premier League.

Robert Lewandowski är öppen för en flytt till Premier League rapporterar Daily Star. Den polske forwarden som har hunnit med att göra 38 mål på 46 matcher för det sydtyska laget under den gångna säsongen är det många klubbar som vill värva, bland annat Paris Saint-Germain, Liverpool och Manchester United. Det kan dock bli svårt att få igenom en värvning av polacken då han för några veckor sedan förlängde sitt kontrakt med den tyska stormakten FC Bayern München och verkade vara väldigt tillfreds med det.

– Jag kommer kanske spela i England eller Spanien någon dag, berättade Lewandowski för France Football.

– Men, om jag binder upp mig själv och min karriär i München, så är det för att jag ser det som den ideala klubben att kunna gå upp en nivå i och kunna vinna ännu mer troféer. Det faktum att de varje säsong har nått åtminstondes semifinalen av Champions League imponerar mig väldigt, fortsatte anfallaren.

– Förutom Real Madrid, Barcelona och Atletico Madrid, vilket annat lag kan skryta om sådana konsekventa resultat? Jag vet inte hur min framtid kommer att se ut men för tillfället är jag väldigt lycklig i Bayern, avslutar Lewandowski.

Bayern München gästar Atletico Madrid i den spanska huvudstaden på onsdag i ett spännande första semifinalmöte av Champions League. Vem som vinner detta mötet som spelas över två matcher kommer sedan att möta vinnaren av matcherna mellan Real Madrid – Manchester City i en rafflande final.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply