Så mycket kan Barcelona betala för De Jong

bet365
Så mycket kan Barcelona betala för

De Jong på Barcas radar

Mittfältaren Frenkie De Jong är ett hett namn när det kommer till transfermarknaden. Det är framför allt FC Barcelona som tidigare kopplats ihop med spelaren samtidigt som även Real Madrid och flertalet klubbar från Premier League ska ha hört av sig om spelarens tjänster.

Den senaste spelaren att blandas ihop med United är holländaren Frenkie de Jong. Den 21-årige mittfältaren är Ajax senaste guldklimp, och snart kan de redan vara på väg att förlora honom. Inte minst eftersom några Premier League-klubbar visat intresse. Det började med Tottenham, och nu är även United där och drar, i spelaren som värdes upp till över 250 miljoner kronor till en början, även om siffran har stigit – och det rejält.

LÄS HÄR: Rasmus Dahlin lön

Kan bli en dyr affär

För till exempel rapporterar Catalunya Radio om en prislapp på otroliga 70 miljoner euro, det vill säga i runda slängar 700 miljoner kronor. Det säger förstås mycket om allt. Både att Barca är väldigt intresserade av att köpa loss De Jong, samtidigt som övergångssummorna minst sagt har nått nya höjder, när en 21-årings prislapp kan ligga på 700 miljoner SEK.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply