RYKTET: Neymars pappa förhandlar med Paris Saint-Germain

RYKTET: Neymars pappa förhandlar med Paris Saint-Germain

Neymars framtid allt mer osäker

Rapporter från Spanien och Brasilien menar att Neymar vill förlänga sitt kontrakt med FC Barcelona, detta samtidigt som hans pappa ska ha förhandlat med Paris Saint-Germain.

Vart Neymar spelar nästa säsong är en för de flesta. Spelaren har under det senaste året exploderat och har tillsammans med Luis Suárez och Leo Messi varit näst intill ostoppbara i jakten på Barcelonas andra trippel på två år. Men det är inte alla som ser det speciellt klart att brassen kommer att spela i den blåröda tröjan nästa säsong.

Enligt journalisten Eduardo Inda ska Neymars pappa ha varit i kontakt med representanter från Paris Saint-Germain för inte så längesen, det berättar han i programmet El Chiringuito de Jugones som går på kvällarna på spansk tv.

– Neymars pappa har förhandlat med PSG, detta samma dag som spelarens förlängning med Barça sades vara klar. Jag vet inte om han fortsätter att förhandla med de eller inte. Han har pratat med personer som står Al-Khelaifi väldigt nära och sagt att Neymar vill ha en lön likt den Leo Messi har, som ligger på 20 miljoner euro, säger han men tillägger att han inte tror att den spanska storklubben skulle vilja sälja sin stjärna.

Det mesta tyder på att spelaren stannar på Camp Nou även nästa säsong, men sagan om Neymar är långt ifrån över och det hela kommer fortsätta tills det att spelaren skriver på sitt nya kontrakt med Barça eller uttrycker sig om att han vill lämna för en annan klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365