Uppgifter: Isco och James Rodríguez på Real Madrids svarta lista

Uppgifter: Isco och James Rodríguez på Real Madrids svarta lista

James Rodríguez och Isco kan lämna Real Madrid i sommar

På tisdagsmorgonen rapporterar den spanska tidningen Diario AS att de båda spelarna kan göra sin sista säsong i klubben, detta efter ett beteende som inte gillas av ledningen.

James Rodríguez och Isco har inte utnyttjat Gareth Bales frånvaro för att ta en plats i Real Madrids startelva, det har snarare varit tvärt om. De båda spelarna har under den senaste månaden gjort sämre och sämre insatser vilket lett till att de båda blev utvisslade när de byttes ut i helgens match mot Atlético Madrid. Marängernas klubbledning ska inte vara nöjd med spelarnas insatser och uppförande och därför planerar man att sälja en av de i sommar.

James Rodríguez har denna säsong inte alls visat prov på de kvalitéer som colombianen har. Det hela började med att spelaren inte kom överens med Rafael Benítez och fick spela mindre än hälften av den speltid som han fick under Carlo Ancelotti. Spelaren missade elva matcher tidigare under säsongen på grund av skada och vid vissa tillfällen pratades det även om att 24-åringen ska ha varit ur form och vägt några kilo förmycket.

Det är inte bara det sportsliga som gör att klubben överväger att sälja spelaren. På nyårsdagen blev spelaren fångad av den spanska polisen då han körde i över 200 kilometer i timmen på motorvägen i Madrid när han var på väg till träningen. Det hela slutade med att polisen följde spelaren ända till Valdebebas, Real Madrids träningsanläggning där allt fångades på video.

Drygt två månader tidigare ska spelaren även ha bett om en lönehöjning för att tjäna lika mycket som Sergio Ramos och Gareth Bale, det vill säga kring 17 miljoner euro per säsong.

När det kommer till Isco har den Málaga-födde spelaren visat vad han går för i den vita klubben men har aldrig riktigt fått kontinuitet, detta fram tills att Zidane tog över rodret. Under fransmannen har Isco inte levererat vad man hoppats när det kommer till mål och assist. Stjärnan gillades till en början väldigt mycket av fansen men 23-åringen blev utvisslad i senaste matchen mot Atlético och Real Madrid sägs nu lyssna på bud som kommer in på spelaren.

 

Läs mer om Real Madrid på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365