bet365

Otamendi: ”Jag vägrar att spela”

Otamendi allt närmare Premier League

Ska enligt Diario Marca ha sagt till Valencias tränare Nuno att han inte behöver ta med honom i laget då han inte kommer att spela.

Sagan kring Nicolas Otamendi verkar vara över. Spelaren har meddelat Valencias tränare Nuno Espírito Santo att han endast tänker på en flytt och att han inte kommer att spela om han blir uttagen i laget. Inför matchen mot ett av klubbens ungdomslag ska ett möte ha ägt rum där spelaren enligt uppgifter ska ha förklarat att han inte tänker att stanna i La Liga.

– Mister, ta inte ut mig i laget, jag kommer inte att spela. Mycket pengar står på spel, ska spelaren ha sagt och därefter fått följande svar av tränaren.

– Jag kommer inte att tvinga dig, jag vill endast ha spelare på banan som kan lova att de ger allt, ska Nuno ha svarat till den argentinske mittförsvararen.

Det är inte första gången som detta händer i Valencia. Förra sommaren ska Jérémy Mathieu sagt likadant till tränaren då fransmannen var nära att skriva på för FC Barcelona. Då berättade tränaren beslutet för hela truppen och fortsatte utan spelaren i truppen.

Otamendi ska endast ha tankarna på pengarna han kommer att tjäna i Manchester City, och trots att han skulle bli en av Valencias bäst betalda spelare och den bästa på planen väljer han att försöka tvinga sig bort från klubben.

Det är fortfarande oklart hur mycket argentinaren kommer att tjäna i Premier League men förra året låg spelarens lön på 1,6 miljoner, efter skatt. Det sägs att spelarens nya lön kommer att vara ungefär tre till fyra gånger så stor i Manchester som i Valencia, något som gjort att spelaren blivit desperat av en flytt.

Garay eller Mangala som ersättare

Skulle spelaren lämna har man redan utsett två spelare som man kommer försöka värva som ersättare. I första hand har det pratats om Ezequiel Garay i Zenit Sankt Petersburg som tidigare bland annat spelat i Real Madrid och Benfica. Det andra namnet är Eliaquim Mangala som spelar i FC Porto. Mangala sägs ha en utköpsklausul på 40 miljoner euro, en summa som Valencia kan komma att ha råd med vid en försäljning av Otamendi.

Källa: Diario MARCA 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365