Inter vill låna Fabio Coentrão

bet365

Real Madrid-försvararen kan lämna La Liga

Efter flera skadedrabbade säsonger i den spanska huvudstaden kan Fabio Centrão komma att lämna Real Madrid för spel i Serie A och Inter.

Inför säsongen har Inter värvat flera spelare för att förstärka laget och nu har man riktat blickarna mot ännu en spelare, nämligen Fabio Coentrão. Det är italienska Sky Sports som under lördagsmorgonen rapporterar att Inters klubbledningen ska ha frågat sig för om möjligheten att lämna in ytterbacken.

Man ska inte bara ha frågat om ett lån, enligt tv-kanalen ska Milano-klubben även ha berättat att de vill betala spelarens lön, som varit ett problem för den spanska storklubben. Spelaren tjänar omkring 4 miljoner euro per säsong, vilket inte är mycket för Real Madrid men klubben sägs inte vilja betala spelarens lön då han är väldigt skadebenägen och förra säsongen spelade han endast 13 matcher där han lyckades med att göra 1 assist.

Vill lämna för Manchester United

Under flera år har det ryktats om att Fabio Coentrão ska vilja lämna La Liga för spel i Manchester United. Förra sommaren sades det att affären var klar men att papperna skickades in försent vilket gjorde att affären inte kunde genomföras. Nu sägs spelaren återigen vara intresserad av att flytta till Premier League efter fyra år i den spanska ligan.

Fabio Coentrãos kontrakt med Real Madrid går ur 30 juni 2019

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply