Officiellt: Inter värvar La Liga-duo – och mittfältaren lämnar

bet365

”Det är en ära att välkomna Montoya till klubben”

Inter har under dagen gjort klart med två nya värvningar. FC Barcelonas Martin Montoya har anslutit till klubben på lån, med en option om permanent köp, det bekräftade den italienska klubben under dagen. Även Granadas Jeison Murillo är klar för klubben.

Inter har spenderat rejält under inledningen av det här transferfönstret. Milano-klubben har trots att mer än en månad återstår innan starten av Serie A redan gjort klart med AS Monacos stjärnskott Geoffrey Kondogbia – dessutom framför näsan på största rivalen AC Milan – samt Atletico Madrids brasilianske mittback Miranda. Två övergångar som om allt går som det ska (Miranda är inlånad med en option om köp) enligt transfermarkt.co.uk kommer kosta klubben hela 40 miljoner euro.

Lån – med option om köp

Nu har man gjort klart med ytterligare två nyförvärv – om än på lån. Under dagen presenterades Martin Montoya på klubbens officiella hemsida. Spanjoren, som ansluter från FC Barcelona, har skrivit på för ett år på lån på San Siro, men ”Nerazzurri” har en option om att köpa loss den 24-årige högerbacken inför kommande säsong. – Det är en ära att få välkomna Montoya till klubben. Vår trupp blir starkare, och vårt mål är att fortsätta utvecklas för att bli bättre och bättre, säger Inters president Erick Thohir till klubbens officiella hemsida om nyförvärvet.

Murillo skriver på för fem år

Milano-klubben offentliggjorde även att man har lyckats knyta till sig Granadas unge mittback Jeison Murillo, som representerade sitt Colombia under sommarens Copa America i Chile. 23-åringen spelade 19 matcher i La Liga under den gångna säsongen och har skrivit på ett femårskontrakt med Inter.

Joel Obi lämnar klubben

Samtidigt som man presenterade värvningarna av de båda La Liga-försvararna Martin Montoya och Jeison Murillo bekräftade den italienska klubben också att den 24-årige mittfältaren Joel Obi lämnar San Siro för Torino.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365