Nya besked kring Messis fotskada

Leo Messi

Messi spelar från start trots skada

Luis Enrique är, trots Messis skada, övertygad om att han spelar från start mot Celta Vigo. 

Leo Messi har spenderat landslagsuppehållet fotskadad och i dagsläget är det osäkert om argentinaren kommer vara kry nog att spela kvällens ligamatch mot Celta Vigo.

Trots skadan har han tränat med landslaget och kommenterade det hela såhär:
– Tillbaka i Barcelona. USA-turnén var på både gott och ont för min del. Vi tog två vinster efter fantastiskt arbete från allihopa, men jag kunde inte spela på grund av min svullna fot. Det gör fortfarande ont, men jag hoppas återhämta mig snart så jag kan hjälpa landslaget och FC Barcelona, skriver Messi på sin officiella Facebook-sida.

“Ingen tvekan om att han spelar”

Inför mötet med Celta Vigo är Luis Enrique övertygad om att Messi ska kunna spela.
– Han har tränat de två senaste dagarna och jag ser ingen anledning till någon tvekan över hans deltagande på söndag, säger Enrique.

– Vi visste att han fått en smäll och att det inte inträffade i matchen mot Real Madrid. Ibland försvinner problems som dessa snabbt, men ibland kan de bli mer problematiska. Vi bestämde dock inget speciellt med de argentinska coacherna. Det var ett beslut av spelaren själva och hans tränare. Sedan han kom tillbaka har han tränat normalt. Han är helt återställd, avslutar Enrique.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply