Khedira kan erbjudas monsterlön i England

Sami Khediras kontrakt med Real Madrid i sommar och med största sannolikhet lämnar tysken klubben på en fri transfer. 

Landslagsmittfältaren Sami Khediras kontrakt med Real Madrid löper i sommar ut och sedan årsskiftet har tysken varit fri att diskutera kontrakt med andra klubbar. Sett till den enkla möjligheten att plocka in tysken gratis har transferhistorierna kring Khedira inte varit särskilt många, men nu verkar intensiteten kring den nyblivne 28-åringen ta fart.

Väljer Khedira istället för Strootman

Engelska Daily Star är en av de engelska tidningarna som skriver att Manchester United skall stå först i kö bland klubbarna som jagar Khediras signatur. Tidigare har man velat värva in Romas Kevin Strootman, men holländarens ideliga knäskador verkar göra att Manchester United sopar den affären under mattan och istället väljer att fokusera på ett billigare alternativ – Sami Khedira.

Vid en övergång skulle Khedira bli den första tyska seniorspelaren i Manchester United – förutsatt att Manchester United inte hinner värva Mats Hummels innan, som United i veckan rapporterats vara intresserad av.

Tuff konkurrens

Utöver Manchester United skall även José Mourinho, som tidigare tränat Khedira i Real Madrid, vara intresserad. Vidare skriver tidningen också att Arsenal och Liverpool kan komma att kliva in i jakten på tysken.

Det mesta pekar på att vi får se Khedira i Premier League nästa säsong, men om han skulle vilja flytta hem till Tyskland så skall Wolfsburg vara högaktuella som ny klubb.

Klubbarna bör dock vara beredda på att öppna plånboken då Manchester United rapporteras vara beredda Khedira upp till 200 000 pund i veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply