Marco Reus flörtar med FC Barcelona

Marco Reus till Barcelona?

Borussia Dortmund-stjärnan Marco Reus svarade tidigare i veckan på frågor som Europa League-fansen fått ställa, och fler av svaren hintar om flytt till La Liga och FC Barcelona.

Det är ingen hemlighet att Marco Reus kan komma att lämna Borussia Dortmund efter säsongen. Spelaren har varit jagad av Europas första klubbar under en längre tid efter en svår tid i Bundesliga-klubben ser det ut som att 26-åringen kommer att lämna klubben. Klubbar som Real Madrid, Barcelona, Chelsea och Manchester United har visat intresse för spelaren och väntar på att spelaren ska meddela att han vill lämna Dortmund.

Tidigare i veckan gav spelaren själv flera hintar om var han kan flytta när det väl blir av, detta i en intervju med UEFA inför veckans matcher i Europa League.

Vilken är din favoritklubb förutom Borussia Dortmund?
Sen jag var liten har jag alltid spelat med Barcelona på PlayStation. Barca spelare med väldigt bra kvalitéer och deras spelstil är fantastisk.

En spelare dom hade velat spela tillsammans med?
Jag vill alltid spela med de bästa, som Leo Messi eller Cristiano Ronaldo. På mittfältet hade jag velat spela med Andrés Iniesta. Alla tre är stora superstjärnor.

 

Marco Reus sägs ha tagit spanskalektioner under en längre tid och en flytt till La Liga känns mest trolig. Vissa källor menar att en flytt till Barcelona inte blivit av då klubben haft transferförbud.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply