Manchester United, Tottenham och Arsenal gör upp om Riyad Mahrez

bet365
Manchester United, Tottenham och Arsenal gör upp om Riyad Mahrez

Riyad Mahrez jagas av Premier League-trio

Leicester Citys algeriske anfallare Riyad Mahrez har denna säsong stått för 17 mål och tio assist och jagas nu av de största största klubbarn i Premier League.

Riyad Mahrez fortsätter tillsammans med Jamie Vardy och Leicester City att överraska fotbollsvärlden genom att leda Premier League. Med sex omgångar kvar av den engelska högstaligan ligger klubben hela sju poäng före Tottenham Hotspur på andra plats och något som många trodde var en tillfällighet ser nu ut att bli verklighet. Laget måste tappa poäng i hälften av matcherna som är kvar och mycket är tack vare algeriern Riyad Mahrez. Algeriern har denna säsong överraskat alla och nu jagas han av de största klubbarna i Premier League.

På torsdagen kommer tidningen Daily Mirror med uppgifter om att Manchester United, Arsenal och Tottenham Hotspur är de klubbar som är mest intresserade av spelaren men att även Juventus och FC Barcelona vill värva den vänsterfotade spelaren. Tidningen skriver även att Leicester City kommer tvingas att sälja sina viktigaste spelare i sommar och att Mahrez, som kom för 0,5 miljoner euro förra sommaren kommer att lämna för minst 30 miljoner euro.

Den enda spelaren som Leicester City sägs kunna hålla kvar är den franske mittfältaren N’Golo Kante som debuterade i det franska landslaget för inte så längesen. Spelaren som är värd runt sju miljoner euro är även jagad av Real Madrid

 

Även Jamie Vardy ska vara på väg att lämna klubben, även om anfallaren förlängde för drygt två månader sen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply