Manchester City förbereder superbud på Neymar

Guardiola vill locka till sig Barcas anfallsstjärna

Manchester City är redo att ta ytterligare ett steg i sin storsatsning. Efter att klubben nyligen gjort klart med Pep Guardiola som ny tränare efter säsongen, uppges klubben nu vara villiga att punga ut med närmare två miljarder kronor för Barcelonas brassestjärna Neymar. 

Under Deadline-day gjordes det klart att Pep Guardiola tar över Manchester City efter den här säsongen. Nu uppges den spanske tränaren redan nu titta på nyförvärv i sin gamla klubb Barcelona. Först på den önskelistan uppges Neymar finnas, det skriver Daily Mirror idag som menar att klubben ska villig att betala enorma summor för att knyta åt sig brassen.

Ronaldinho: ”Neymar vill spela under Pep”

Neymar har två år kvar på sitt kontrakt med Barcelona och enligt Mirror ska klubben kräva 1,7 miljarder kronor för sin guldklimp. Nu ger sig den förre Barcelona-stjärnan Ronaldinho in i diskussionen, brassen menar att övergången mycket väl kan bli av.

Neymar har redan klargjort sin önskan att spela för Pep. Det är ord som väger tungt, med tanke på att de flesta visste att Pep skulle ta över Manchester City i sommar. Vi vet att de kan erbjuda löner som ingen annan klubb i Europa kan säger han enligt Daily Mirror.

Nobbat United-bud

Enligt den engelska sidan ska Neymars pappa så sent som igår avslöjat att Barcelona nobbat ett bud på 140 miljoner pund från Manchester United. Det återstår att se hur Barcelona kommer se på Manchester Citys eventuella bud.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply