Arsenal tar upp jakten på Isco

Arsenal fortsätter att jaga Real Madrids stjärna

Arsenal vägrar ge sig i sin jakt på Real Madrids mittfältsstjärna Isco. Enligt engelska The Sun förbereder klubben ett nytt bud på den spanske landslagsmannen i sommar, trots att Madrid-klubbens nye tränare Zinedine Zidane hindrat spelaren från att flytta. 

När Arsenal i januari ska ha visat intresse för Isco ska Zinedine Zidane enligt uppgifter varit den som stått emellan. Enligt The Sun ska det ha berott på att Real Madrid-tränaren inte ansåg att han hade tillräckligt mycket tid för att leta reda på en bra ersättare. Men i sommar ska Arsenal alltså vara redo att ta upp sin jakt på 23-åringen.

Så mycket pengar vill Arsenal lägga

Londonklubben ska enligt den engelska tidningen vara beredda att lägga ett bud på 45 miljoner euro, motsvarande 427 miljoner kronor för Isco i sommar. Det trots att prislappen i januari enligt El Confidencial uppgavs ligga på 305 miljoner kronor.

Andra klubbar intresserade

Arsenal ska dock inte vara ensamma om att vilja knyta åt sig mittfältaren. Även klubbar som Juventus och Manchester City har tidigare kopplats ihop med mittfältaren.

Isco kom till Real Madrid 2013 i samband med att Arsenal värvade klubbens dåvarande playmaker Mesut Özil. Spanjoren har sedan dess åkt ut och in ur klubbens startelva, och har den här säsongen bland annat haft tufft konkurrens av spelare som James Rodríguez, Gareth Bale och Cristiano Ronaldo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply