Karim Benzema skadad – borta flera veckor

Karim Benzema skadad - borta flera veckor

Karim Benzema borta från spel flera veckor

På måndagen bekräftade Real Madrid att lagets anfallaren Karim Benzema kommer att bli borta från spel i flera veckor på grund av skada.

Det är inga positiva tider i Real Madrid för tillfället. I lördags förlorade man Madridderbyt mot Atlético Madrid hemma på Estadio Santiago Bernabéu och efter matchen skanderade publiken på arenan att de ville se presidenten Florentino Pérez avgå. Efter matchen kom även Cristiano Ronaldo med ett kontroversiellt uttalande där han kritiserade sina lagkamrater.

– Om alla hade varit på min nivå hade vi legat på första plats i tabellen. Jag säger inte att de jag spelade med idag är dåliga, då alla är väldigt bra, men det är svårt att vinna när de bästa spelarna inte är med. Jag gillar att spela med Bale, Marcelo och Karim (Benzema), men de var inte med idag , sa portugisen efter matchen i den mixade zonen.

Den sistnämnde spelaren var borta på grund av en skada och nu bekräftar även den spanska huvudstadsklubben att fransmannen kommer vara borta från spel under de kommande tre veckorna. Benzema har åkt på en skada i högerbenet och kommer därför att missa lagets matcher mot Levante, Celta Vigo, Roma, Las Palmas samtidigt som matchen mot Sevilla den 20 mars även är i fara.

 

Real Madrid möter FC Barcelona den 2 april klockan 20:30 i El Clásico.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply