John Guidetti: ”Fansen var fantastiska”

John Guidetti dedikerar sitt första La Liga-mål till fansen

Celta Vigo stod för en extremt förvånande kross mot FC Barcelona under onsdagen. Det blev ingen uddamålsvinst för Celta, det slutade hela 4-1 mot ett stjärnspäckat Barcelona och en av målskyttarna hette John Guidetti.

John Guidetti har ännu inte startat någon match i La Liga sedan flytten till Celta Vigo i somras. Flytten skedde precis efter den megasuccén det svenska U21-landslaget gjorde när man vann EM och Guidetti var en av frontfigurerna i laget. Försäsongen med Celta Vigo var också det en succé där han visade sina nya fans hur bra han var med flera mål och uppoffrande spel.

MISSA INTE: Se La Liga gratis HÄR på Sillyseason.se

Trots det har han ännu inte fått chansen från start i La Liga utan han har istället fått nöja sig med inhopp. När Barcelona gästade Vigo var det samma visa igen för Guidetti då han fick bevittna majoriteten av matchen från bänken. Men han bryr sig nog inte speciellt mycket om det då han fick se sitt Celta Vigo göra 3-1 mot Barcelona, för att sedan hoppa in och sätta spiken på kistan själv. Och efteråt uttryckte han sin lycka på Instagram.
– En fantastisk insats i går kväll. Fansen var fantastiska, och grabbarna var otroliga. Nu blir det tillbaka till träning och fokusera inför nästa match. Vi fortsätter att vandra, skriver han på sitt officiella Instagram-konto.

Celta Vigo åker till Baskien för att möta Eibar i helgen. Kanske kan John Guidetti få göra sin första match från start då.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365