FC Barcelona – UD Las Palmas TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

FC Barcelona vs Las Palmas? Vilken kanal visar FC Barcelona/Las Palmas-matchen?

Vem visar FC Barcelona / Las Palmas? På vilken kanal kan man titta på matchen FC Barcelona vs Las Palmas? Som vanligt så kommer Unibet , bet365,  och betsson att visa matchen gratis i Sverige.

Nytt för denna gång är att även Silly Season Sverige kommer att sända FC Barcelona vs Las Palmas matchen gratis via stream och vi kommer att kunna sända La Liga-matcher tills något bolag köper upp La Liga TV-rättigheterna. Detta innebär att FC Barcelona mot Las Palmas kommer att sändas gratis och i fullskärm här på Sillyseason.se! Vårt tips är att registrera dig hos både bet365, Unibet och betsson så kommer du garanterat att kunna se La Liga-matcherna gratis samt deras stora utbud av live stream matcher från toppligorna oavsett vad som händer med TV-rättigheterna i Sverige.

FC Barcelona-Las Palmas stream – vart streamas FC Barcelona vs Las Palmas på tisdag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365, Unibet och betsson att visa matchen via gratis stream samt även vi på Silly Season Sverige att sända FC Barcelona / Las Palmas matchen gratis via live streaming. Därutöver så kommer bet365, Unibet och betsson att sända samtliga matcher från La Liga gratis. Registrera ett konto hos bet365, Unibet och betsson för att se storlag som FC BarcelonaReal Madrid och FC Barcelona.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Betsson
Se matchen gratis här! Se matchen gratis här! Se matchen gratis här!

Barcelona mot Las Palmas på TV – vilken kanal?

Silly Season har fått många frågor rörande FC Barcelona vs Las Palmas, Athletic Club vs Real Madrid och Celta Vigo – FC Barcelona i la Liga och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande var man kan se La Liga gratis. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa la Liga-matcher.

Vad gäller FC Barcelona-Las Palmas så är tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan kommer vi på Silly Season Sverige att sända samtliga matcher från la Liga med storlag som FC BarcelonaReal Madrid och Atlético Madrid. Matchen mellan Las Palmas och FC Barcelona går att se på Silly Season Sverige.

FC Barcelona möter Las Palmas lördagen den 26 september kl 16:00. Las Palmas är tillbaka i la Liga och besöker nu Camp Nou för att försöka rubba de regerande ligamästarna som inlett säsongen med fem vinster på fem matcher och trion med Léo Messi, Luis Suárez och Neymar fortsätter att ösa in mål.

Kommer Barcelona redan börja dra ifrån?

den magnifika starten av katalanerna kan ge de ett fint försprång kort in på säsongen. Real Madrid har inte inlett lika starkt och Rafael Benítez spelare har redan börjat bli utvisslade av publiken hemma på Santiago Bernabéu. Man måste dock komma ihop att det är en ny tränare och att det kan ta tid att komma in i spelet, men det går inte att sticka under stol med att den före detta Liverpool-tränaren inte fått den kanonbra start efter att ha tagit över Real Madrid i somras. Luis Enrique tog över Barcelona inför förra säsongen och har ett övertag på sin ärkerival då man har ett mer ihopspelat lag med en fotbollsfilosofi som man redan följt under ett år. I den senaste ligamatchen gick man dock på knock och förlorade med hela 4-1 borta mot Celta Vigo där John Guidetti stod för ett av målen.

SPELA PÅ FC Barcelona – Las Palmas?

Ska du spela på FC Barcelona-Las Palmas? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från  Ladbrokes, Expekt, bet365, Unibet och betsson.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Betsson
Se matchen gratis här! Se matchen gratis här! Se matchen gratis här!

Se FC Barcelona – Las Palmas och alla andra La Liga-matcher från omgång 6 gratis här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply