Före detta Barcelona-talangen kan skriva på för Real Betis

Real Betis jagar anfallare

Efter att ha blivit uppflyttade till La Liga är nu Real Betis på jakt efter en målskytt som ska hjälpa dem att hålla sig kvar i den spanska högstaligan.

De två senaste säsongerna har varit som en berg- och dalbana för Real Betis och klubbens supportrar. Säsongen 2013/2014 åkte man ut den spanska högstaligan efter att endast ha tagit 25 poäng på 38 matcher. Flera spelare lämnade klubben men en som kom tillbaka var den tidigare sparkade Pepe Mel som kom tillbaka för att försöka att få upp laget till högstadivisionen igen. De grönvitrandiga var mer eller mindre överlägsna i Liga Adelante vilket gjorde att sejouren i andradivisionen blev ettårig.

Real Betis letar nu efter en anfallare som ska spela tillsammans med klubbens anfallslegendar Ruben Castro. Många namn har ryktats till klubben och det senaste att komma på tal är Maxi López. den före detta Barcelona-spelaren känner redan till den spanska fotbollen väl då han tillbringade två säsonger på Camp Nou och ett år på Mallorca där det inte blev någon vidare succé. Spelarens senaste klubb är TorinoSerie A dit han kom i mitten av januari tidigare i år och innan dess spenderade han ett halvår i Chievo .

 

 

Ojämn karriär

Efter att ha lämnat River Plate för FC Barcelona har López haft en tung period. Totalt har anfallaren spelat i tio klubbar sen han lämnade Argentina och López som spåddes en fin framtid blev aldrig den spelaren som de flesta trott och hoppats på. Nu kan 31-åringen alltså återvända till La Liga för spel i Real Betis för att försöka börja om på nytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply