bet365

Arsenal-stjärnan öppnar för La Liga-flytt

Aaron Ramsey kan tänka sig lämna Arsenal

I en intervju med tidningen The Guardian säger walesaren att han en dag skulle vilja prova på spel i den spanska ligan.

ArsenalAaron Ramsey är en av lagets bästa spelare och vid endast 24 år är han en av de bästa spelarna i Premier League. Många klubbar, både i England och i andra länder, är intresserade av att försöka värva spelaren och Ramsey själv öppnar för spel i Spanien, även om han trivs bra i London på Emirates Stadium.

I en intervju med The Guardian fick spelaren frågan om spel i Barcelona då det gått rykte om att de regerande Champions League-mästarna.

”Det är självklart smickrande när en klubb som FC Barcelona är intresserad av att köpa dig. Förra året vann de trippeln och det är helt enkelt väldigt roligt att kopplas ihop med en av de bästa klubbarna i världen. En dag skulle jag vilja flytta till Spanien för att spela fotboll för att se hur det är och få uppleva det. För tillfället är jag dock i Arsenal och det känns som att vi kan komma långt med detta laget och vinna flera titlar” berättade 24-åringen som har kontrakt med Arsenal till och med 30 juni 2019.

Få nyförvärv för Arsenal

Arsenal har inte varit särskillt aktiva på årets transfermarknad. Än så länge har man endast värvat en spelare, Petr Cech. Tjecken kommer från Chelsea där han totalt gjorde elva säsonger innan det blev en flytt till norra London och spel hos Arsene Wenger. Målvakten är den enda spelaren som bekräftats ansluta till den rödvita klubben och frågan är om man kommer att värva någon mer spelare till Premier League-starten. Wenger är inte den tränaren som vill värva så hemskt mycket.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply