FC Barcelona vill värva Santi Mina från Valencia

FC Barcelona vill värva Santi Mina från Valencia

Barça följer Valencias Santi Mina

Enligt Deporte Valenciano ska FC Barcelona vara intresserade av att väva Valencias anfallare Santi Mina till nästa säsong.

Den 4 juli förra året presenterades, överraskande, Santi Mina som ny spelare i Valencia. Anfallaren anslöt då från Celta Vigo för en summa på dryga tio miljoner euro. Efter 31 spelade matcher i den vita tröjan har det endast blivit åtta mål men spelaren som endast är 20 år har en lång karriär framför sig. I slutet av säsongen har det dock gått bättre för anfallaren som varit odiskutabel startspelare under de senaste mtacherna och efter att ha gjort ett av målen i söndagens match mot FC Barcelona ser det ut som att han är tillbaka i form under nye tränaren Pako Ayestarán.

Efter att ha gjort två mål på två matcher mot Barça denna säsong kommer nu Deporte Valenciano med upp uppgifter om att Santi Mina ska finnas på Barcelonas agenda inför nästa säsong och den katalanska storklubben ska se spelaren som en fjärdeanfalalre bakom MSN som i slutet av denna säsong inte levererat som tidigare under spelåret.

Även Kevin Gameiro på önskelistan

Barcelona har under en längre tid letat efter en reserv till anfallstrion Lionel Messi, Neymar ochLuis Suarez. Kevin Gameiro har länge varit på klubbens radar, men enligt Mundo Deportivoska en värvning av Sevillas anfallare nu vara närmare än någonsin. Sevilla ska enligt den spanska tidningen vara redo att acceptera ett bud på 183 miljoner kronor, plus Barcelonas mittfältstalang Alen Halilovic, för sin mårfarliga anfallare. Det trots att Gameiro själv har en utköpsklausul på 366 miljoner kronor.

– Det är bra för mig. Men jag har två år kvar på mitt kontrakt och jag är lycklig i Sevilla, sa Kevin Gameiro själv i en intervju med Mundo Deportivo tidigare i våras när han fick frågan om Barca-ryktena.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365