bet365

Uppgifter: Borussia Dortmund vill ha Fernando Llorente

Uppgifter: Borussia Dortmund vill ha Fernando Llorente

Fernando Llorente lämnar Sevilla för Borussia Dortmund?

Enligt uppgifter till spanska TMW har Borussia Dortmund hör sig för om möjlugheten att värva Sevillas spanske anfallare Fernando Llorente.

Mycket tyder på att Pierre-Emerick Aubameyang kommer att lämna Borussia Dortmund i sommar. Spelaren som är född i Laval, Frankrike har erbjudande från bland annat Manchester United och Real Madrid och kan mycket väl komma att lämna Bundesliga i sommar, detta för en summa på närmare 90 miljoner euro, detta trots att klubbens sportchef varit ute och förnekat att man kan komma att sälja anfallaren. I Det senaste uttalandet som sportchefen gjorde menade han dock att man kan komma att sälja spelaren om man får in ett bud på 100 miljoner euro eller mer.

Spelaren själv säger att han lovat sin morbror att spela i Real Madrid.

– Att spela i Real Madrid är min dröm. För två år sen lovade jag min morfar, som är från Ávila (en spansk stad) att jag skulle spela i Real Madrid. Det kommer bli svårt men det är något som jag haft i huvudet sen jag var liten. Vid ung ålder tittade jag på videos med Hugo Sánchez och ibland när jag firar mina egna mål gör jag det som en hyllning till honom. Att spela i Real Madrid eller en annan storklubb i Spanien skulle vara en fin present till min mamma, Margarita, säger spelaren.

Kan ersättas med Fernando Llorente

På tisdagen kommer spanska TMW med exklusiva uppgifter och menar att den tyska storklubben redan ska vara ute efter en ersättare till 26-åringen. Siten skriver att Dortmund ska ha hört sig för om med Sevilla om att värva den spanska anfallaren Fernando Llorente till nästa säsong . Det är upp till spelaren om en affär ska bli av eller inte då det är han som har sista ordet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply