FC Barcelona vill värva João Cancelo från Valencia

FC Barcelona vill värva João Cancelo från Valencia

Barça jagar tredje Valencia-värvningen till vinterfönstret

Enligt spanska medier ska Barcelona inte bara nöjda med Aleix Vidal på högerbacksplatsen och sägs vilja ersätta honom med João Cancelo från Valencia.

Sommarens transferfönster stängde för drygt två veckor sen och för Barcelonas del blev det flertalet nyförvärv där två av de kom från Valencia i form av mittfältaren André Gomes och anfallaren Paco Alcácer. Trots att fönstret är stängde fortsätter ryktena och enligt spanska Don Balón och DeporteValenciano finns det en till spelare från Mestallaklubben som kan komma att ansluta. Enligt de båda siterna ska João Cancelo vara på Barcelonas radar. Ytterbacken kommer i första hand att få agera ersättare i den katalanska storklubbben och spelaren som är en viktig del i Pako Ayestaráns lagbygge kan nu alltså komma att lämna Los Che under vinterns transferfönster.

Barcelona kan sälja Arda Turan

AC Milan uppges vara intresserade av att värva FC Barcelonas kraftpaket och attackerande mittfältare Arda Turan skriver TMW. Turan sitter på ett kontrakt med Barcelona till juni 2020, men har inte lyckats med att bli den mittfältsmotor som alla hoppades att han skulle bli och antalet speltillfällen har ännu inte blivit så många som den turkiske landslagsmannen hoppades på. Milan skall vara redo att förhandla om en deal för Turan under det kommande transferfönstret i januari. Turan kom till Barcelona sommaren 2015 på en deal värd 34 miljoner euro. Barcelona sägs dock vara redo att sälja mittfältaren för runt 23 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply