FC Barcelona vill sälja två storstjärnor inom kort

FC Barcelona vill sälja två storstjärnor inom kort

FC Barcelona befinner sig i fritt fall och flera spelare kan lämna klubben antingen i vinter eller till sommaren. Nu kommer uppgifter om att både Marc-André Ter Stegen och Frenkie de Jong finns på listan över spelare som man vill göra sig av med.

Problemen fortsätter i FC Barcelona. Tidigare i veckan förlorade man mot Bayern München vilket innebar att man slutade sist i sin Champions League-grupp. Samtidigt ligger man på sjunde plats i La Liga-tabellen, hela 16 poäng bakom ärkerivalerna Real Madrid. Nu kommer uppgifter om att två av lagets bästa spelare kan lämna, detta enligt spansk press.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario AS som uppger att både Marc-André Ter Stegen och Frenkie de Jong kan vara på väg bort. Duon har under hösten inte visat sin bästa sida, något som kan göra att de säljs. De båda är även två av de mest värdefulla spelarna i truppen, något som skulle göra möjligt att få in en stor summa för att planera spelartruppen till nästa säsong.

Ter Stegen har kontrakt med Barcelona till och med sommaren 2025 samtidigt som Frenkie de Jongs överenskommelse sträcker sig till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Raiola: ”Klart för oss var Haaland bör flytta”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply