bet365

Marcelo närmar sig flytt till brasilianska ligan

Marcelo närmar sig flytt till Fluminense
bet365

Marcelo närmar sig en flytt tillbaka till Brasilien där flera klubbar är intresserade. Detta för att få mer speltid och ta en landslagsplats till VM nästa år.

Marcelo, 33, kan lämna Real Madrid efter 15 säsonger i klubben. Det rapporterar spansk press under torsdagen. Ytterbacken har sedan marängernas värvning av Ferland Mendy fått allt mer sparsamt med speltid och med endast ett halvår kvar på kontraktet ser Marcelo nu att vara på väg bort.

Det är den Madridbaserade tidningen Diario AS som uppger att flera klubbar i spelarens hemland ska vara villiga att knyta till sig försvararen, detta redan i vinter. Tidningen skriver att flera klubbar, bland annat spelarens tidigare klubb Fluminense och Botafogo ska vara intresserade av Marcelo samtidigt som Fluminense är det senaste laget att anmäla sitt intresse.

Under det senaste åren har spelaren även fått kritik både från media och från fans som menar att han inte längre håller måttet för att spela i Real Madrid. Antalet matcher för Marcelo har sakta gått neråt och efter att ha gjort 15 säsonger för Real Madrid kan han nu vara inne på sin sista tid i klubben.

Totalt har det blivit 533 matcher, 38 mål och 101 assist för brassen i Real Madrid.

SE ÄVEN: Uppgifter: Wijnaldum kan återvända till Premier League i vinter

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply