Raiola: ”Klart för oss var Haaland bör flytta”

Raiola: "Klart för oss var Haaland bör flytta"

Ryktena kring Erling Haalands framtid fortsätter att spridas. Nu uttalar sig spelarens agent Mino Raiola och säger att han har klart för sig var stjärnan bör flytta, detta efter två års tänkande.

Det är endast en tidsfråga innan Erling Haaland, 21, lämnar Borussia Dortmund. Redan under tiden i RB Salzburg kopplades norrmannen ihop med några av de största klubbarna i Europa och nu är en flytt på nytt på tapeten.

Agenten Mino Raiola och spelarens pappa Alf-Inge Håland har setts resa runt till flertalet klubbar för att höra vad man har att erbjuda. Nu uttalar sig Raiola och säger att man efter två års tänkande har klart för sig var anfallaren bör flytta.

– Vi har tänkt på det under två år. Nu har vi klart för oss var Erling bör gå och självklart ser vi vad marknaden har att erbjuda. Jag skulle vara en dålig agent om vi inte gjorde det. Vi kan påverka transfermarknaden med en spelare som honom och vi låter oss själva inte påverkas av marknaden, säger Raiola till Sport1 och fortsätter:

– Jag har redan förändrat marknaden med mina spelare. Vi agenter har skapat ett sekundärt spel till fotbollen, transfermarknaden. Idag pratar vi två dagar i veckan om matcher och de resterande fem om övergångar, fortsätter Raiola som menar att han gillar att gå över gränser.

– Det kan vara så att sportchefer hatar mig, men jag hatar ingen. Jag gör bara mitt jobb och gillar att gå över gränser, avslutar han.

Haaland har kontrakt med Dortmund till och med sommaren 2024 och sägs framför allt jagas av Manchester United och Real Madrid.

SE ÄVEN: Uppgifter: Engelska storklubben till Turin – vill värva Dejan Kulusevski

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply