Dembeles sista chans i Barca?

Dembeles sista chans i Barca

Kom aldrig till träningen – skyllde på dött mobilbatteri

Barcelonas anfallare Dembele har det fortsatt tufft i den katalanska storklubben. Enligt den spanska tidningen Marca så ska anfallaren ha missat en träning.

Att missa träningar som professionell fotbollsspelare är sällan en god idé. Men det finns förstås alltid anledningar att missa. Sjukdomar, skador, personliga skäl och lite annat, många saker som klubbarna kan ha överseende med.

Men något som FC Barcelona inte köpte lika enkelt var fransmannen Dembeles ursäkt. Han dök aldrig upp till en träning under förra veckan och meddelade inte det förrän 1,5 timma efter att träningen påbörjats. Anledningen? Anfallarens mobilbatteri hade tagit slut.

Kan lämna – trots Barcas superköp

LÄS MER: Barcelona löner

Bara några månader efter att Ousmane Dembélé avgjorde Supercopa de España hade det hela vänt för fransmannen igen. Efter målet i Tanger mot Sevilla var det många som trodde att spelaren skulle blomma ut och ta en startplats i Ernesto Valverdes elva. Så har dock fallet inte blivit och efter att inte ha gjort några lyckade insatser i poängtappen mot Girona, Leganés och Athletic börjar ryktena om en flytt åter att komma upp. Den före detta Dortmund-spelaren har varit den man offrat för att försöka förbättra säsongens insatser och nu pratas det om en flytt till Premier League eller Serie A.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply