Uppgifter: Simeone förlänger med Atletico Madrid

Uppgifter: Simeone förlänger med Atletico Madrid

Simeone stannar i Atletico

Den argentinske tränaren som tog över Atletico Madrid i december 2011 sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020. Nu sägs parterna vara nära att komma överens om en ny förlängning.

Atletico Madrid har under de senaste åren etablerat sig som en av de största klubbarna i Europa. Det rödvita laget har varit i två Champions League-finaler och vunnit Europa League sedan 2014 och man har kunnat locka allt bättre spelare till Estadio Metropolitano.

I somras stod det klart att Antoine Griezmann då han förlängde kontraktet till och med sommaren 2024 och nu är Los Rojiblancos nära att komma överens om en ny förlängning. Denna gång är det huvudtränaren Diego Pablo Simeone som står på tur och enligt uppgifter ska de båda parterna vara nära ett nytt kontrakt. Det är inte känt hur lång det nya kontraktet kommer att sträcka sig men det mesta tyder på att det blir till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Atletico Madrids stjärnor

Det är Radio MARCA som på torsdagsförmiddagen avslöjar att Simeone kommer att stanna i klubben ytterligare tid. Radiokanalen rapporterar även att Simeone kommer att bli bäst betalt i klubben, detta före Antoine Griezmann som för närvarande har en lön på 23 miljoner euro per säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply