Bekräftar: Storklubbar visar intresse för Frenkie de Jong

Bekräftar: Storklubbar visar intresse för Frenkie de Jong

Då FC Barcelona har ekonomiska problem har Frenkie de Jong ryktats var en av spelarna som klubben kan sälja. Nu bekräftar spelarens pappa, John de Jong att intresse finns.

Frenkie de Jong, 24, är en av de mest värdefulla spelarna i FC Barcelona. Det har gjort att han under svåra ekonomiska förhållanden ryktas vara en av spelarna som kan lämna Camp Nou. Tidigare har tidningen Mundo Deportivo uppgett att samtliga spelare i truppen är till salu, till rätt pris, samtidigt som de Jong pekat ut som en av de som klubben är mer benägna att sälja.

Nu uttalar sig spelarens pappa, John de Jong, om intresset för mittfältaren men stänger dörren för en flytt till Manchester United eller Bayern München.

– Det är ofta dåligt väder där. Det är klart att det handlar om fotboll, men det spelar roll, säger han till holländska Algemeen Dagblad.

Han säger även att en flytt inom en snar framtid inte är aktuell.

– Självklart vet jag att Barcelona behöver pengar och ett bra bud på Frenkie kan hjälpa, men jag ser det inte hända snart. Men fem europeiska toppklubbar har alla ringt. De (Frenkie och hans flickvän Mikky) har det så bra i Barcelona. Livet är fantastiskt där. Jag är där ofta. Redan nu är du i solen med 16 grader.

Frenkie de Jong har kontrakt med Barcelona till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: Stjärnan vill lämna Chelsea – men älskar Tuchel

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply