Uppgifter: Rüdiger vill lämna Chelsea – men älskar Tuchel

Uppgifter: Rüdiger vill lämna Chelsea - men älskar Tuchel

Antonio Rüdiger har under hösten ryktats vara på väg bort från Chelsea då hans kontrakt går ut efter säsongen. Nu kommer uppgifter om att tysken tagit beslutet att fortsätta karriären på annat håll.

Efter flera upp- och nergångar under tiden i Chelsea har Antonio Rüdiger, 28, växt ut till en stöttepelare under Thomas Tuchel. Chelsea sägs vilja förlänga kontraktet med mittbacken då det går ut nästa sommar men Rüdiger ska inte vara lika övertygad om att fortsätta karriären på Stamford Bridge. Enligt Fabrizio Romano har de båda parterna förhandlingar under de senaste månaderna men samtidigt ska man vara långt ifrån en ny överenskommelse. Romano skriver att ”Rüdiger älskar klubben och Thomas Tuchel” men att han inte är övertygad kring det senaste kontraktsförslaget som han fått från Chelsea.

Nu skriver engelsk press att Real Madrid ska förhandla med spelaren för att försöka komma överens om ett förkontrakt till nästa säsong. Det är tidningen The Guardian som skriver att den spanska huvudstadsklubben ska föra konversationer med spelaren för att förstärka den defensiva linjen till nästa spelår.

Även Paris Saint-Germain och Bayern München ska enligt tidningen vara intresserade av spelaren men den sistnämnda klubben ska inte vara helt övertygade att betala den lön som spelaren kräver.

Totalt har det blivit nio mål och assist på 170 matcher för Rüdiger i Chelsea.

SE ÄVEN: Uppgifter: Premier League-klubbarna intresserade av Pontus Jansson

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365