Barcelonas dröm: Vill värva Erling Haaland

Barcelonas dröm: Vill värva Erling Haaland

FC Barcelona jobbar långsiktigt och redan nu siktar man på sommaren 2025 för att ha ett slagkraftigt lag. Drömmen? Erling Haaland.

De ekonomiska utmaningarna fortsätter för FC Barcelona men det hindrar inte klubbledningen från att planera och sväva iväg när det kommer till värvningar. Nu skriver spansk press att klubbledningen har framtida planer på att värva in Erling Haaland från Manchester City.

Det är Mundo Deportivo som skriver att norrmannen finns med på listan över spelare som Barcelona vill hämta in för att bygga ett starkt lag inför säsongen 2025-2026. Detta samtidigt som den nya Camp Nou väntas stå klar i slutet av den nämnda säsongen. Tidningen skriver att Barcelona kommer ha en ny arena och mer pengar samtidigt om den goda relationen mellan spelarens agent och Laporta kan vara en viktig nyckel till en värvning.

Samtidigt skriver Mundo Deportivo att Barcelona följer Manchester Citys situation med eventuella bestraffningar från Premier League, något som skulle kunna påverka norrmannens framtid.

Erling Haaland har kontrakt med Manchester City till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Laporta bekräftar: Nobbade bud på två miljarder

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply