Barcelona kan värva David Luiz eller Laurent Koscielny

Barcelona kan värva David Luiz eller Laurent Koscielny

Barca behöver förstärka försvaret

FC Barcelona har börjat säsongen på ett bra sätt, och har trots en del poängtapp, fortfarande händerna på förstaplatsen i så väl ligan som i Champions Leagues gruppspel.

Även om Real Madrid gjort en svag säsong så har Barcelona fortsatt att prestera starkt. Det även trots en del poängtapp som skett under hösten.

Ett problem har varit försvarsspelet, då en del skadeproblem gjort att klubben inte hamnat exakt där de vill. Men då kan nya namn vara på väg in. Enligt spanska Mundo Deportivo ska Barcelona ha en kort önskelista på spelare som de vill försöka ta in redan i januarifönstret. Bland de här finns bland annat ARsenals Laurent Koscielny samt Chelseas David Luiz.

Spelare kan lämna i januari

LÄS HÄR: Barcelonas löner

Det är Mundo Deportivo som skriver att spelare kan komma att lämna i januari, som inte är nöjda med situationen i sin nya klubb. Till exempel Malcom, som ska dock vara tillfreds med livet i Barcelona och Barcelona som klubb, men att brist på speltid gjort att han kan komma att lämna. Malcom har kontrakt med FC Barcelona till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply