Barcelona på plats för att följa Cengiz Under

Barcelona på plats för att följa Cengiz Under

Under jagas av Barca

Den turkiske anfallaren som till vardags spelar sin fotboll i AS Roma är en av de spelare som FC Barcelona kan värva in som ersättare till Luis Suarez.

Barcelona är på jakt efter att värva en anfallare. Då Luis Suarez börjar bli till åren har den spanska storklubben börjat leta efter en anfallare som ska garantera lika många mål som uruguayanen när han lämnar klubbar. Det är inte lätt att hitta en spelare av Suarez kaliber och därför har det tagit en längre tid för Barca att hitta rätt spelare. Man har bland annat följt Harry Kane (Tottenham), Mauro Icardi (Inter), Timo Werner (Red Bull), Krzysstof Piatek (Genova), Kasper Dolberg (Ajax) och Nicolás Pépé (Lille) men det finns en spelare som man speciellt är intresserade av, Cengiz Under AS Roma.

Enligt både Daily Mirror och Sky Sports ska Barcelona ha skickat en scout till Italien för att följa 21-åringen i Romas match mot Fiorentina. Totalt blev det 74 minuter för turken som med utbytt med dryga kvarten kvar. Daily Mirror skriver även att Barcelona kommer få tuff konkurrens av både Arsenal och Tottenham för att köpa loss anfallaren. Enligt uppgifter ska Spurs vara beredda att betala 59 miljoner euro för spelarens tjänster.

Denna säsong har det inte gått lika bra för Under som endast stått för ett mål på nio matcher i Serie A. Hans kontrakt med Roma sträcker sig till och med sommaren 2022.

På tisdag spelar Barcelona mot Inter i Champions League. En match som kan bli avgörande för vem som tar förstaplatsen i gruppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply