Barcelona kan ta tillbaka Neymar

Barcelona kan ta tillbaka Neymar

Barca vill ha tillbaka Neymar? Här är galna prislappen

Det kan vara sommarens mest galna transferrykte. Även om Neymar tidigare spelat för Barcelona så påstår nu så väl spansk som engelsk media att den katalanska klubben ska vara intresserade av att värva tillbaka brassen.

Ifjol lämnade Neymar Barca för att gå till PSG. Prissumman för fixstjärnan landade på runt 2,2 miljarder kronor, något som blev ett transferrekord. Nu kan det dock komma att bli ett nytt rekord, i alla fall om uppgifterna från den spanska tidningen Mundo Deportivo är sanna.

Där skrivs det att Barcelona faktiskt ska vara intresserade av att värva tillbaka stjärnan från Brasilien. Det för att kunna återförena M-S-N som var så lyckosamma tillsammans. Men det kommer att kosta. När The Sun skriver om samma rykte så uppger den engelska tidningen att Barca kommer få betala över 3,6 miljarder för att få tillbaka brassen.

Rivalen intresserade

TITTA HÄR: Odds för all friidrott

Tidigare har bland annat Real Madrid påståtts vara intresserade av att värva den brasilianske stjärnan. Då ryktades det till och med om att Neymar skulle bli klar. Något som Madrid då istället sa så här om saken.

– Real Madrid är väldigt förvånande över att spansk statlig TV har kommit ut med falska uppgifter, skriver klubben på sin officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply