bet365

Barcelona förbereder nytt kontrakt åt Messi

Messi kan avsluta karriären i Barcelona

Lionel Messi kommer att erbjudas ett nytt kontrakt av FC Barcelona – ett kontrakt som skulle innebära att argentinaren stannar i klubben resten av karriären.

Det är den spanska nyhetstidningen Sport som kommer med uppgifterna och brittiska Daily Mail som hänvisar till dem. FC Barcelona kommer att erbjuda världsstjärnan Lionel Messi, 28, ett nytt kontrakt som sträcker sig över resten av karriären. Tanken är att Messi ska avsluta karriären i klubben efter att ha skrivit på det nya kontraktet.

28-åringen, som fyra gånger blivit utsedd till världens bäste spelare när han vunnit FIFA Ballon d’Or, är redan den bäst betalde spelaren i Barcelona med en årslön på €20 miljoner (cirka 190 miljoner kronor). Det nuvarande kontraktet löper ut efter säsongen 2017/2018.

Misstänkt för skattefusk

Argentinaren är för närvarande i en dispyt med de spanska myndigheterna eftersom han misstänks för skattefusk. Därför har det spekulerats i media kring en eventuell flytt från Spanien, men Sport rapporterar att Messi gärna vill stanna i Barcelona då klubben gett honom sitt fulla stöd.

Messi är, sedan en månad tillbaka, borta från spel på grund av en knäskada. 28-åringen förväntas missa ytterligare en månad och komma tillbaka i spel i början på december. Han har stått för sex mål och tre målgivande passningar på tio matcher den här säsongen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply