Atlético Madrid vill värva Alexis Sánchez

Atlético Madrid vill värva Alexis Sánchez

Återkomst för Alexis Sánchez till La Liga?

På söndagen skriver Daily Mirror att Alexis Sánchez kan komma att lämna den engelska huvudstadsklubben för att istället skriva på för Atlético Madrid.

Alexis Sánchez kom till Arsenal sommaren 2014 efter att ha missat ligatitel med sin dåvarande klubb FC Barcelona. Man lyckades endast spela 1-1 i sista matchen mot Atlético Madrid på Camp Nou vilket gjort att man slutade på andra plats. Nu kan spelaren istället gå till det spanska huvudstadslaget.

Arsenal vill förlänga med sin chilenska superstjärna Alexis Sánchez, men ännu har man inte lyckats. Detta har gjort att andra storklubbar runt om i Europa har börjat höra sig för om spelarens situation, bland annat Atlético Madrid och Juventus. Enligt Daily Star kommer de båda klubbarna att göra ett seriöst försök i sommar för att köpa loss spelaren i sommar. Det är framför allt Arsene Wenger som ska pusha för en förlängning för spelaren men Alexis sägs vilja vinna titlar och kan därför lämna Emirates Stadium redan i sommar.

Enligt tidningen ska Juventus vara beredda att betala 35 miljoner pund, vilket är lika mycket som Arsenal betalade för spelaren när han anslöt till klubben för snart två säsonger sen. Samtidigt ska även Diego Pablo Simeone ha koll på Alexis Sánchez situation på Emirates Stadium och hoppas kunna locka tillbaka spelaren till sommaren.

Denna säsong har det blivit sju mål och fyra assist på 22 ligamatcher för Alexis som har kontrakt med Gunnes till och med sommaren 2018.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply