Christian Benteke placeras i Chelsea, West Ham och Juventus

bet365
Christian Benteke placeras i Chelsea, West Ham och Juventus
bet365

 Christian Benteke till West Ham eller Juventus

Efter en misslyckad sejour i Liverpool ser belgaren Christian Benteke ut att lämna Anfield och anfallaren har två klubbar som är intresserade av hans tjänster.

Christian Benteke kan vara på väg att lämna Liverpool efter endast en säsong i klubben, det rapporterar Sunday People. Enligt tidningen kan en flytt bli av redan i sommar och en av klubbarna som sägs vara intresserade av den Kongo-födde spelaren är West Ham.

För att värva anfallaren sägs Liverpool kräva en summa på upp emot 25 miljoner men West Ham kommer inte få något lätt uppgift med att värva spelaren. Även Juventus ska vilja lägga vantarna på spelaren som kom från Aston Villa inför denna säsongen till Anfield.

25-åringen har kontrakt med Liverpool till och med sommaren 2020.

Även Chelsea ska vara intresserade

Guus Hiddink ersatte Jose Mourinho efter att portugisen fått sparken från Chelsea tidigare under säsongen, och enligt Sunday People ska Guus Hiddink vilja värva in Christian Benteke som kom till Liverpool från Aston Villa i början av säsongen. Anfield-klubben betalade 32,5 miljoner pund för spelaren men nu kan han vara på väg bort då han inte riktigt kommit in i Jürgen Klopps spelstil.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply