Agenten: Barcelona vill värva stjärnduon

Agenten- Barcelona vill värva stjärnduon

FC Barcelona lånade inför säsongen in João Cancelo och João Felix. Nu säger agenten Jorge Mendes att spanjorerna planerar att köpa loss duon permanent.

Redan nu har FC Barcelonas klubbledning börjat föra samtal och förhandlingar för att forma truppen till nästa säsong. Flera namn har kopplats ihop med klubben men först och främst sägs man vilja hålla kvar de som redan finns i klubben temporärt.

Nu säger agenten Jorge Mendes att spanjorerna jobbat för att både João Cancelo och João Felix ska stanna i klubben. Detta i en intervju med den portugisiska tidningen Record.

– Barcelona planerar att värva både Cancelo och Felix på permanent basis. De vill fortsätta med duon efter sommaren, säger Mendes.

Atlético Madrid sägs kräva 80 miljoner euro för João Felix samtidigt som Manchester City har satt en prislapp på 25 miljoner euro för att släppa João Cancelo. Barcelona sägs dock vilja sänka prislapparna på de båda spelarna och kan tänka sig att betala ungefär hälften av vad de båda klubbarna kräver till en början. Detta enligt spanska Mundo Deportivo.

SE ÄVEN: Uppgifter: Bayern München har lagt bud på Lucas Bergvall

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365