Victor Valdes detaljer från Espanyol

Espanyol är mycket nära en värvning av Victor Valdes

Victor Valdes sitter i frysboxen i Manchester United och är inte nära att få någon speltid. Nu uppges han vara detaljer från en flytt till Espanyol från hans hemstad Barcelona.

Det har gått mängder med rykten om Victor Valdes framtid: vart han ska spela, vart han vill spela och vart han kommer spela denna säsongen. Han kommer i alla fall inte stanna i Manchester United eftersom han inte är nära att få någon som helst speltid i A-laget i nuläget.

Han har uppgetts vara mycket nära Sevillaengelsk media har rapporterat att han har varit aktuell för flera Premier League-klubbar men det har också cirkulerat rykten i om Valdes ska bryta sitt kontrakt med Manchester United. Men nu har det kommit sprillans nya uppgifter som säger att Valdes är detaljer från en flytt till Espanyol.

Flyttar hem till hemstaden

Det är Goal som rapporterar att Valdes och hans agent har börjat förhandla med Espanyol och han ska dessförinnan bryta sitt kontrakt med Manchester United så Espanyol får honom gratis.

Valdes har inte spelat i Man United sedan maj och han har dessutom vägrat spela för deras U21-lag. Därför kan det vara skönt för Valdes att flytta hem till Barcelona där Espanyol håller hus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply