Uppgifter: Denis Cheryshev återvänder till Villarreal

Ryssen lämnar Real Madrid för Villarreal

Denis Cheryshev är på väg att lämna Real Madrid. Villarreals klubbledning bekräftar att man förhandlar med spelaren.

Denis Cheryshev har tillhört Real Madrid sedan 2002. Speltiden i klubben har dock varit bristfällig vilket har lett till att han blivit utlånad vid flera tillfällen. Den senaste säsongen har han varit i Valencia, men eftersom skador stoppar honom från spel fram till september vill man inte skriva något permanent kontrakt med yttern. Istället ser det ut att bil en återvändo till Villarreal, där han spenderade säsongen 2014/15.

Presenteras inom kort

Nu skriver spanska Marca att en övergång till Villarreal är mycket nära för 25-åringen. Klubbens vice ordförande José Manuel Llaneza nekar inte heller till ryktet.

– Vi förhandlar med Denis, och jag tror att den delen snart är klar. Vi kommer att kunna göra det offentligt inom kort, säger Llaneza enligt tidningen.

Det är inte bara Cheryshev från Real Madrid som man försöker slussa in i truppen. Även mittbacken Diego Llorente, tillhörande Castilla, kan lämna för spel på El Madrigal. Spanjoren har själv uttryckt att han tror att Villarreal kan kvalificera sig till UEFA Champions League nästa säsong – något som skulle kunna öppna dörren för en eventuell flytt. Man kommer däremot få konkurrera med Espanyol på transfermarknaden.

Denis Cheryshevs kontrakt med Real Madrid löper ut nästa år. Llorente sitter på ett utgående.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply