Exklusivt: Victor Valdes till Sevilla i januari

Sevilla blir Victor Valdes nästa klubb

Victor Valdes ser ut att ha hittat en ny klubb och kan därmed lämna Manchester United i januari. Det uppges vara Sevilla som blir hans nya klubb, vilket skulle innebära att han återvänder till La Liga.

Victor Valdes har inte haft det lätt i Manchester United, då han för tillfället är djupt nere i frysboxen. Han hamnade i en dispyt med tränaren Louis van Gaal, som menade att den spanske målvakten var respektlös när han inte ville spela för U21-laget. Detta menade Valdes var en osanning, då han på Twitter lade upp bilder på de U21-laguppställningar som hans namn fanns med i.

Eftertraktad av många klubbar

Han har tidigare placerats i klubbar som Chelsea och Liverpool, men då gjorde United det klart och tydligt att man inte ville låna ut eller sälja honom till en konkurrent. Chelsea ville låna in honom då de hade målvaktskris efter Thibaut Courtois långtidsskada, men efter att man fått nobben av United valde man att värva den före detta Milan-målvakten Marco Amelia istället. Då pekades Newcastle ut som en möjlig destination, men en flytt dit blev inte heller av. Även Espanyol uppgavs vara intresserade, men misslyckades med en värvning precis som de tidigare nämnda klubbarna.

Sevilla blir hans nya klubb

Enligt exklusiva uppgifter till Silly Season Sverige ska Valdes nu ha hittat sin nya klubb inför januarifönstret. Enligt källan är han på väg till Sevilla, som alltså ser ut att värva honom i vinter.

Silly Season Sverige har tidigare varit först ute med nyheter om Fernando Llorente och Yehven Konoplyanka övergångar till just Sevilla, samt om Radamel Falcaos flytt till AS Monaco.

En flytt till Sevilla skulle innebära att den före detta Barcelona-målvakten återvänder till La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply