Wolfsburg: ”Vår avsikt är inte att sälja Perisic”

bet365

Stjärnan har kontinuerligt länkats ihop med Inter

Uppgifter har den senaste tiden länkat Wolfsburgs Ivan Perisic till den italienska storklubben Inter. Nu slår dock sportdirektören Klaus Allofs fast att stjärnan inte kommer att lämna Bundesliga-klubben.

Inter har hittills haft en aktiv transfersommar med bland annat värvningarna av mittfältaren Geoffrey Kondogbia från Monaco samt försvararna Martin Montoya från Barcelona och Miranda från Atlético Madrid. Det stoppar dock inte storklubben från att vara omtalade för ytterligare förstärkningen denna sommar.

En av många som det spekulerats kring den senaste tiden är den kroatiske landslagsmannen i Wolfsburg, Ivan Perisic. Mittfältaren som främst spelar som ytter, har länkats ihop med Nerazzurri bland annat genom en potentiell bytesaffär där schweizaren Xherdan Shaqiri skulle gå i motsatt riktning, men även i form av ett lånebud från den italienska klubben.

”Vår avsikt är inte att sälja spelaren”

Nu har däremot Wolfsburgs sportdirektör Klaus Allofs uttalat sig i ämnet. Och enligt honom finns det ingen anledning till oro för den tyska storklubbens anhängare.
– Ivan Perisic kommer inte bli en del av något byte. Vår avsikt är inte att sälja honom, säger han på försäsongslägret enligt rapporterna från rp-online, som Football-Italia tagit del av.

Uppgifterna kan däremot, enligt Football-Italia, bara indikera att Wolfsburg inte kan tänka sig att inkludera spelaren i någon form av bytesaffär, utan att de håller ut för åtminstone 20 miljoner euro som prislapp. Wolfsburgs manager Dieter Hecking har nämigen själv också indikerat att en försäljning kan ske, även om det nu krävs en rejäl summa för att få loss honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply