Uppgifter: Sergio Agüero nära nytt kontrakt med Manchester City

Uppgifter: Sergio Agüero nära nytt kontrakt med Manchester City

Manchester City förlänger med Sergio Agüero

Enligt lokal media ska Manchester City vara nära att förlänga Sergio Agüeros kontrakt. Den nya överenskommelsen sägs sträcka sig över de kommande fyra åren.

Under de senaste dagarna har det pratats om att Sergio Agüero skulle ha anbud från Real Madrid för att bilda anfallspar tillsammans med Robert Lewandowski nästa säsong. Enligt ESPN ska den spanska huvudstadsklubben ha hört sig för om en övergång och kommer att lägga ett bud på spelaren i sommar, detta så länge FIFAs transferförbud inte träder i kraft.

Det är marängernas tränare Zinedine Zidane som sägs försöka övertala klubbens president Florentino Pérez att värva argentinaren, en spelare som klubben redan ville köpa loss under den tid som han spelade för Atlético Madrid. Då var problemet dock den rödvita klubbledningen som inte ville sälja spelaren till den största rivalen och valde istället att skeppa iväg honom till England. Till en början sades argentinaren inte vara helt övertygad om flytten men har med tiden anpassat sig till Premier League.

På tisdagen rapporterar Manchester Evening Standard att spelaren är nära att förlänga sitt kontrakt med Etihad Stadium-klubben, detta till 2020.

– City har pratat med Agüeros representanter och erbjudit honom ett kontrakt som sträcker sig under spelarens bästa år som fotbollsspelare. Spelaren själv har reagerat positivt på det, skriver tidningen.

Tidigare har det pratats om att Sergio Agüero kommer flytta hem 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply