Uppgifter: Manchester United allt närmare Antoine Griezmann

bet365
Uppgifter: Manchester United allt närmare Antoine Griezmann

En verbal deal skall vara klar

Manchester United har varit intresserade av Atlético Madrids stjärnanfallare Antoine Griezmann under en längre tid nu och en deal för den franske anfallaren ser ut att komma allt närmare och kan materialisera sig till sommaren.

Manchester United, med José Mourinho i spetsen, håller på att bygga om i truppen och håller ett extra öga på flertalet stora spelare, med hopp om att kunna säkra någons signatur. En av de spelare som United uppges ha haft i blicken under en längre tid är Atlético Madrids franske stjärnanfallare Antoine Griezmann, och den 25-årige strikern uppges ha besvarat intresset, bland annat då han vill ansluta till sin lagkamrat i det franska landslaget, Paul Pogba.

Representanter för Griezmann och United skall ha pratat i månader redan, detta uppger den engelska tidningen The Independent, och anfallaren skall även han vara lika intresserad av en framtida flytt till Manchester. Det sägs också att grunderna för affären redan är lagda och punkter som veckolönen samt ett eventuellt tröjnummer har de redan kommit överens om verbalt. United uppges vara beredda att betala Griezmanns utköpsklausul, som ligger på 100 miljoner euro och verkar väldigt seriösa med affären.

Vad som kan krånga till dealen är det faktum att Atlético fortfarande har sitt transferförbud, och för närvarande väntar de på en dom huruvida de kommer att få handla till sommaren igen. Om så är fallet kan de tänka sig att gå för Chelseas Diego Costa, och locka tillbaka anfallaren till Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply