Uppgifter: Manchester United kommer förlänga med Antonio Valencia

bet365

United nära ettårs-förlängning med sydamerikanen

Antonio Valencia har gjort det bra i Manchester United, och nu verkar ekvadorianen få sin belöning i form av ett år till i klubben.

Det ryktades redan under hösten att Antonio Valencia skulle få chansen ett år till med Manchester United. Enligt uppgifter från England kommer landslagsspelaren från Ecuador att spela sin sista matcher i klubben under våren, men dock fanns det ett sätt att ändra på det.

För i sydamerikanens kontrakt finns det en klausul som innebär att Premier League-klubben har möjligheten att förlänga ett år till med Valencia, något som nu verkar vara på gång.

”Kunde gått till Real Madrid”

Uniteds tränare, José Mourinho, har själv sagt tidigare att han uppskattar ytterbacken som spelare, plus att han dessutom kan spela som yttermittfältare om det skulle behövas. ”The Special One” har även sagt att han var nära att värva spelaren till Real Madrid när han var tränare där.

Det blev dock aldrig av och nu ser alltså Valencia ut att avsluta sin karriär i Manchester United, i alla fall sin karriär i de toppeuropeiska ligorna, då klubben enligt Sky Sports kommer att aktivera klausulen som gör att Antonio Valencia kommer stanna under säsongen 2017/18. Om han däremot fortsätter i ”The Red Devils” efter 2018 är dock oklart.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply