Uppgifter: Griezmann närmar sig Barca i sommar?

Uppgifter: Griezmann närmar sig Barca i sommar?

Barca värvar Griezmann i sommar?

Fransk press skriver att Antoine Griezmann på nytt kan vara på väg till de spanska giganterna. Detta efter Atlético Madrids misslyckade säsong.

Antoine Griezmann var sommaren 2018 ett hett namn på transfermarknaden. Det pratades om att fransmannen var så gott som klar för en flytt till FC Barcelona och spelaren själv producerade en dokumentär om beslutet att stanna i den spanska huvudstadsklubben. Säsongen har dock inte varit vad man förväntat sig i det rödvita lägret och efter att ha åkt ur Champions League i åttondelen samt förlorat mot Athletic Club på bortaplan under lördagen ska möjligheten finnas att det blir en flytt till sommaren.

Det är L’Equipe som skriver att Barcelona varit i kontakt med 27-åringens agent på nytt för att höra sig för om spelarens situation. Förra sommaren skrev fransmannen på ett kontrakt till och med sommaren 2024 men enligt tidningen ska det inte vara några problem att köpa loss Atléticos storstjärna. Utköpsklausulen sägs ligga på 120 miljoner euro fram till och med 30 juni i sommar för att därefter höjas till 200 miljoner euro.

Det är dock inte bara Griezmann som kan komma att lämna Estadio Metropolitano för spel på annat håll. Även Lucas Hernández har sagts vara så gott som klar för Bayern Munchen samtidigt som Diego Godín är påväg till Inter. De båda är två av Griezmanns bästa vänner i klubben där han spelat sedan sommaren 2014.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Antoine Griezmann i Atlético Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply