Zinedine Zidane kan få stjärnan att tänka om

Uppgifter: Juventus drar i Real Madrid-stjärnan

Den spanska mittfältaren Isco Alarcon har nu länge ryktats till alla möjliga olika klubbar såsom Manchester City, Juventus och Milan. Men kan klubblegendaren Zinedine Zidane vara lösningen för att få det spanska geniet tillbaka till form igen och få honom att tro på att hans framtid finns hos huvudstadsklubben?

För två år sedan trodde nog många att Isco var fotbollsvärldens näste stora man då han med sin otroliga blick för spelet tillsammans med en fantastisk teknik på alla sätt visade att var ”the real deal”. Alla trodde att han skulle ha en spikrak karriär uppåt och man pratade till och med om honom som en av de 10 bästa spelarna i världen. Den förutspådda superkarriären blev dock inte riktigt som alla hade trott. Inför säsongen tog Santiago Solari över som Real Madrids nye tränare efter 3 succésäsonger för klubben med Zinedine Zidane vid rodret där man tog tre Champions league-titlar i rad. Under säsongen har det blivit minst sagt snålt med speltid och under den sista tiden innan Solari fick sparken var Isco inte ens uttagen till matchtruppen.

Nu är dock Zinedine Zidane tillbaka hos Los Blancos och han skickar Isco direkt in i startelvan. Kan detta vara vändningen för det spanska geniet och kommer historien om Isco skrivas så som det var tänkt från början? Enligt Zidane är det helt upp till Isco själv då han i sin intervju inför matchen berättar att om att han kommer ge Isco chansen men att han kommer kräva att Isco presterar på sin absolut högsta nivå för att få fortsatt speltid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply